Menu

Word intuïtie trainer voor kinderen

Teacher Training

Voel jij ook de missie om alle kinderen te leren vertrouwen op hun intuïtie? 

En wil je ook met jezelf aan de slag en je eigen intuïtie verder ontdekken en ontwikkelen, zodat je op basis van deze ervaring de kinderen nog beter kunt begeleiden? 

Dan is deze training iets voor jou!

Waarom deze Teacher Training

Wanneer je de Teacher Training volgt leer je onze methode van de intuïtie training voor kinderen, de Superkrachten Training, zodat je deze daarna zelf kan geven.

Tijdens de Teacher Training maak je tegelijkertijd een verdieping in de ontwikkeling van je eigen intuïtieve vaardigheden. We onderzoeken ook waar eventuele blokkades zitten en hoe deze aan te kijken en te transformeren. Zodat je jouw intuïtie en manifestatie skills optimaal kan gaan inzetten.

Dit draagt bij aan leven “in de flow” en maakt ook dat je bij het geven van de training intuïtief kan afstemmen op de kinderen en dat je kan inspelen op wat er gebeurt en wat er nodig is. 

De opbouw van de Teacher Training

Module 1 van de teacher training is gelijk aan onze intuïtie training voor volwassenen. Deze module geven we in combi-groepen van Teacher training-deelnemers en deelnemers die alleen de intuïtie training voor zichzelf volgen. 

Vervolgens in Module 2 leer je de intuïtie training voor kinderen te geven en maken we een verdiepingsslag zodat je je intuïtieve vaardigheden nog meer kunt verfijnen. 

We werken met bewuste aandacht en intentie versus wilskracht.

Met praktische oefeningen en spel elementen ervaar je jouw innerlijke kracht. Je leert hoe je je intuïtie kunt inzetten om positieve veranderingen te creëren in je leven en voor de trainingen die je wilt geven. 

Join the movement of intuitive living

Naast dat we verder gaan met de elementen uit Module 1 brengen we in Module 2 een aantal nieuwe tools in, zoals, EFT (emotional freedom technique), heart coherence, automatisch schrift, adem methode (Liquid Breath®).

We besteden aandacht aan verschillende verdiepende aspecten van intuïtief leven en de praktische toepassing daarvan aan de hand van de volgende stappen.

Een belangrijk onderdeel van intuïtief leven is je verbonden voelen met jezelf en met het grotere geheel. Wij geven je praktische oefeningen die je dagelijks kunt doen en die je helpen steeds die verbinding weer op te zoeken en te versterken. Dit zorgt er ook voor dat je in een hoge frequentie bent en een positieve focus hebt. Dit heeft invloed op wat je ervaart in je leven.

Vanuit het gevoel van verbondenheid ervaar je dat er hulp aanwezig is en dat je vragen kunt stellen over kleine beslissingen maar ook grotere levens thema’s. We doen oefeningen waardoor je nog helderder krijgt voor jezelf wat je eigenlijk écht wilt. Een open en nieuwsgierige houding zijn behulpzaam bij het stellen van vragen aan je intuïtie.

Hier leer je je voelsprieten en antennes aan te zetten en je open te stellen voor de verschillende manieren waarop antwoorden naar je toe kunnen komen. Wanneer je in een ontspannen staat bent en geaard en gecentreerd bent dan is het makkelijker om intuïtieve informatie te ontvangen. Daarvoor krijg je oefeningen en meditaties aangereikt, en verfijn je je visualisatie skills. 

Doordat je meer vertrouwd raakt met jouw unieke vorm van intuïtie wordt het steeds gemakkelijker om onderscheid te kunnen maken tussen je denkende geest/ego en de stem van je intuïtie. Daardoor wordt het steeds makkelijker om te vertrouwen op jezelf. We zetten spelelementen in waardoor je spelenderwijs gaat ervaren hoe jij het onderscheid opmerkt. 

De laatste en essentiële stap van het gebruiken van je intuïtie is wat je wordt ingegeven ook om zetten in concrete actie. Dat vraagt ook moed omdat je soms niet kan uitleggen met rationele argumenten waarom je een bepaalde keuze maakt. Hoe vaker je dit soort acties neemt, hoe meer vertrouwd je er mee raakt en hoe meer je intuïtie gaat stromen. Tijdens de training zullen we elkaar hierin ondersteunen en bekrachtigen. 

Dankbaarheid blijft een aspect dat als een rode draad door de training loopt en helpt je bij bovenstaande stappen. Bijvoorbeeld dat het je helpt bij het vragen om hulp bij wat je graag wilt creëren in je leven. Want als aanvulling op het visualiseren is het je voorstellen dat het al zo is een versterkende factor.

kennismaking met de kindertraining

Je maakt in Module 2 kennis met het programma van de kindertraining en we doorlopen samen de elementen waaruit de kindertraining is opgebouwd. 

Je leert hier de inhoud van het programma kennen. Per onderdeel vertellen wij meer over de achtergrond en de theorie, het hoe en waarom. Je leert over elk element eerst zelf, vervolgens oefen je dat element te geven binnen de groep, zoals je de training aan kinderen zal geven. 

We vertellen je hier graag over de opbouw van de teacher training. Wil je alles lezen over de intuïtie training voor kinderen klik dan hier

Tijdens de opleiding krijg je tools om kinderen te helpen nog meer op zichzelf te vertrouwen. Zij gaan namelijk hun superkrachten ontdekken. Met de training zullen kinderen vaardigheden gaan ontdekken waarvan ze nog niet wisten dat ze deze hebben. Dit kan zijn zien zonder de ogen te gebruiken, maar ook andere manieren om informatie te ontvangen voorbij de fysieke zintuigen. Zoals bijvoorbeeld kleuren voelen of weten wat er op een dobbelsteen staat terwijl die uit het zicht is. Kinderen leren zichzelf op deze manier beter kennen, en gaan herkennen hoe zij informatie kunnen ontvangen en onderscheiden. 

Wanneer jij deze opleiding volgt doorloop je ook zelf al deze stappen, ook voor jou een cadeau voor het leven!

Tijdens de training zullen we alle onderdelen van het programma doorlopen, waarbij je de kindertraining leert geven en bij elk onderdeel leer je ook een aantal variaties, zodat je kan differentiëren wanneer dat nodig is.

Je krijgt ook de ruimte en begeleiding voor het zelf ontwikkelen van meditaties en visualisaties voor kinderen.

Terwijl we deze onderdelen doorlopen komen ook de volgende thema’s komen aan bod:

 • Informatie ontvangen en verwerken
 • Creativiteit en verbeeldingskracht 
 • Welzijn en zelfvertrouwen 
 • Heelheid en verbinding
Deze thema’s gelden voor de kinderen en ook voor jezelf. Het is een ervaringsgerichte training. Tijdens de training en het oefenen ontvang je van ons onze liefdevolle aandacht en opbouwende feedback. We begeleiden je dit ook bij elkaar te doen. Daarmee leer je ook hoe je dit bij de kinderen kan doen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en jouw eigen inbreng. In de training komt ook aan bod:
 • Didactiek en lesopbouw/organisatie
 • Het opzetten van je eigen training
 • Wat is een geschikte ruimte voor de training
 • Het onderhouden van oudercontact
 • Communicatie zoals intake en aanmelding, voorbeeld mails, follow up

Wat deze training jou brengt

Skills die je gaat ontwikkelen

 • Je beheerst de onderdelen van de kindertraining en kan deze doorgeven
 • Je hebt helder voor ogen het hoe en waarom van deze training voor kinderen
 • Je hebt de leidraad van het vaste programma en ook de inspiratie om zelf te variëren en uit te breiden
 • Je weet welke basismaterialen je nodig hebt en hoe je deze op je eigen manier kan uitbreiden
 • Je hebt helder hoe je met ouders communiceert over de training
 • Je leert een techniek om met uitdagingen en blokkades om te gaan
 • Je kan je eigen training opzetten

Op persoonlijk vlak

 • Je verdiept je intuïtieve vaardigheden
 • Je raakt vertrouwd met het ontvangen van innerlijke leiding
 • Je leert innerlijke blokkades vinden en transformeren
 • Je ontvangt tools om in het dagelijkse drukke leven snel en makkelijker een staat van rust en focus op te zoeken
 • Je leert nog meer op je intuïtie te vertrouwen waardoor je ook de acties neemt die daarbij horen
 • Je bent meer beschikbaar voor het ontvangen van intuïtieve inzichten
 • Je kan krachtige en heldere positieve intenties zetten
 • Je ervaart de kracht van dankbaarheid en leert hoe je deze bewust kunt gebruiken
 • Je wordt je meer bewust van je successen en de waarde van het vieren daarvan

Effecten die je kan gaan merken

 • Je ervaart meer vreugde en liefde
 • Manifesteren gaat beter en leuker
 • Je komt in de flow van het leven waar je ‘gelukkige toevalligheden’ gaat herkennen
 • Je ervaart meer inspiratie
 • Je wordt creatiever
 • Je merkt op dat er hulp aanwezig is vanuit je innerlijke leiding en dat je daar een beroep op kan doen

Voor wie is deze Teacher Training?

Deelnemers van onze trainingen hebben uiteenlopende achtergronden wat betreft opleiding, leeftijd, interesses en beroepen. Wat de deelnemers gemeen hebben is een nieuwsgierige kijk en een openheid om iets nieuws tegemoet te treden. Ze hebben een verlangen om  zichzelf en de unieke eigen gaven nog meer te leren kennen en de interesse en de drive dit aan kinderen door te geven. 

De Teacher Training staat open voor deelnemers met verschillende achtergronden en ervaring. Daarbij kun je denken aan: 

 • (Kinder)coaches en trainers
 • Docenten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs
 • Begeleiders in peuterspeelzalen, kinderopvang en kinderdagverblijven
 • Schoolmaatschappelijk werkers en jongerenwerkers
 • Psychologen, huisartsen, verpleegkundigen en pedagogen
 • Ouders, opa’s en oma’s…

Testimonials

Suzanne Grieger
Suzanne GriegerMoeder van 4 kinderen en initiatiefnemer vernieuwend onderwijs
Lees verder
"Lieve Alissa en Anneke, door jullie teacher training kon ik meteen aan de slag met het oefenen van 'zien onder ogen' met mijn eigen kinderen en andere kinderen zullen zeker volgen. Het is zo mooi om de kinderen te begeleiden in het ontwikkelen van hun potentieel en dichter bij hun essentie te komen. Jullie hebben een schat aan ervaring en de liefde en het plezier waarmee jullie je kennis deelden was voelbaar. Daarnaast was er voldoende ruimte om te oefenen en kregen wij veel tools, tips en trucs mee. Hartelijk dank voor deze waardevolle dagen!"
Celine Fontes
Celine Fontesmassage therapeute en coach
Lees verder
“De training van Intuition for Life is een echte energie shifter. De oefeningen die we deden zorgde ervoor dat ik helder contact kon voelen met mijn wensen en intenties. To the point practice om deze verlangens dan weer te verankeren vond ik heel empowering en motiverend. Het is een dynamische training, maar door de focus en rust van Anneke en Alissa kon ik alles heel goed integreren. Ben ook na het de training aan de slag gegaan met de oefeningen die we opgestuurd kregen.”
Camie Bonger
Camie Bongeractrice, theatermaker en coach voor kinderen
Lees verder
“Wat een fantastische training! Voelde me als een kind in een speelgoedwinkel dat weer mocht spelen met het speelgoed wat eigenlijk in haar jeugd heel normaal was. Maar toen ze opgroeide was ze het kwijt geraakt… Ik ben geïnspireerd en weer wekelijks aan het oefenen. Dank voor de liefdevolle begeleiding A&A, partners in shine. Jullie geven plezier, vertrouwen en veiligheid. Kortom: een aanrader!”
Renske Kuijpers
Renske Kuijpersintuïtie trainer voor kinderen
Lees verder
"Lieve Anneke en Alissa Ik heb de teacher training bij jullie mogen volgen. Mijn kinderen hebben bij jullie deze training zelf mogen ervaren en hier zoveel aan gehad. Dat toen ik hoorde dat de teacher training er was ik gelijk heb besloten me aan te melden. Jullie missie om de kinderen terug te laten gaan naar de basis. En door gebruik van hun zintuigen hun intuïtie te vergroten en volgen en daarbij hun creativiteit te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te creëren is zo mooi en inspirerend. De training was een mooi avontuur. Eerst zelf aan de slag met mijn eigen intuïtie en hoe ik deze kan versterken, hierbij goede openbaringen mogen ervaren. Na deze 2 dagen aan de slag voor de teacher training. Jullie hebben een mooie complete reader gemaakt waarin alles helemaal is uitgewerkt. We hebben heel de training van a tot z doorgenomen en als afsluiter de training mogen geven. Dit was fijn om zo een gevoel te krijgen bij hoe het is om je verhaal te doen voor een groep. Verder kregen we veel tips. Het was een mooie ervaring die voor mij ook één groot bewustwordingsavontuur was wat mijn leven dus ook zeker heeft veranderd. "Intuition for life" dus... 💫"
M. van Gurp
M. van GurpDocent Nederlands en intuïtie trainer voor kinderen
Lees verder
"De teacher training was echt top en precies waar ik naar opzoek was! We hebben zelf veel geoefend met intuitie en het masker, waardoor ik echt vanuit eigen ervaring straks kan gaan lesgeven. Daarnaast hebben we de vormgeving van de training en alle praktische zaken daaromheen heel gedetailleerd en overzichtelijk op papier ontvangen. Met al deze tools voel ik me super zelfverzekerd en enthousiast om nu zelf de lessen te gaan geven aan de kinderen." Twee inspirerende dagen. Volop genoten van de oefeningen, de groep, de sfeer, en zeker ook van jullie openheid en professionaliteit. Dank jullie wel!"
Ingrid van de Ven
Ingrid van de VenLeerkracht basisschool
Lees verder
“Mooie dagen met twee krachtige vrouwen. Ik voelde me volledig veilig. De ruimte was knus en licht. Ik kwam open en zonder verwachtingen naar de workshop. Het was erg fijn om de zittende oefeningen af te wisselen met lichamelijke practice. Jullie hebben beiden een fijne stem om naar te luisteren. Erg fijn om audio’s van de oefeningen na de workshop te ontvangen om thuis te kunnen blijven oefenen. Het is prettig om te merken dat jullie zelf echt leven wat jullie doorgeven.”

Praktische informatie over de training

Duur : De training duurt 5 dagen
Locatie : Amsterdam
Data : Klik hier om de eerstvolgende startdata te bekijken
Lesdagen : 5 lesdagen (dag 1 & 2 Intuïtie training voor volwassenen, dag 3, 4 & 5 Teacher Training)
Lestijden : 10:00 – 17:00
Kosten : €1797,- incl. btw
Certificering : Na volgen van de teacher training en het geven van een kindertraining en het schrijven van een persoonlijk reflectieverslag ontvang je van ons je certificaat.

Wanneer je je training hebt afgerond en je de eindopdracht hebt volbracht ontvang je van ons je certificaat en maak je deel uit van ons netwerk en krijg je een plek op onze website. 

Inbegrepen

 • Inspirerende lesdagen
 • Syllabus en hand-outs
 • Lichtdicht masker
 • Veel praktische oefeningen en theoretische achtergrond
 • Alle oefeningen en meditaties/visualisaties op audio
 • Thee & gezonde snacks
 • Persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen en jouw persoonlijke proces

Data & locatie

Zou je met ons willen sparren over deelname aan de training?

Vul hieronder je gegevens in en wij mailen je voor een belafspraak! 

Tijdens deze belafspraak leer je ons beter kennen en kan je al je vragen over de Teacher Training aan ons stellen.

Training op maat?

Zou jij graag onze teacher training binnen jouw organisatie of retreat boeken? Dat kan! Lees hier over de verschillende opties om een (op maat gemaakte) training op locatie te organiseren.Veelgestelde vragen over de Teacher Training

De eindopdracht is een door jou voorbereide en gegeven les aan de groep. Deze les duurt ongeveer 20 minuten, waarna je onze feedback ontvangt. 

Ja dat kan. Je kan ook na het volgen van de 2-daagse Intuïtie Training besluiten dat je doorgaat met de Teacher Training. Wanneer er aansluitend een Teacher Training gepland staat dan kan je direct doorstromen. En anders kan je aan de 3 dagen deelnemen de volgende keer dat de Teacher Training plaatsvindt. 

Je krijgt van ons een certificaat en daarmee ben je officieel een teacher van de methode Superkrachten Training. Hiermee ben je verbonden aan ons netwerk.  Wanneer mensen ons benaderen voor een training en de vraag past bij jou, dan zullen we aan je doorverwijzen. 

Je hoeft geen kindercoach of leerkracht te zijn om de kindertraining te kunnen geven. Het is een mooie verdieping en verrijking wanneer je al coach of leerkracht bent, of al met kinderen werkt. Maar ook wanneer je nieuw bent op dit gebied en je passie en inspiratie voelt, dan kan je deze training volgen. 

Met iedereen die zich aanmeldt hebben wij een intake gesprek. 

Wij werken bewust met groepen van maximaal 10 deelnemers. Zodat er tijd, ruimte en aandacht is voor ieders persoonlijke proces.