Menu

Hallo wij zijn
Alissa en Anneke,

We nemen je graag mee op het avontuur van intuïtief leven

Intuition is a way of life

Over Alissa

Ik begon mijn carrière in 2002 als jurist en werkte 15 jaar voor grote organisaties. Een mooi leven had ik opgebouwd: een universitaire studie afgerond, een serieuze baan, getrouwd, een gezin met twee fantastische dochters, een huis met hypotheek… Alles voor elkaar zou je zeggen : ) Maar diep van binnen voelde ik ‘er is meer’. Als dat er nog iets te ontdekken viel wat ik nog niet bewust kon zien: een diepere laag, een grotere betekenis. Het voelde als een vage herinnering. Iets waarvan ik wist dat het er was maar waar ik tot dan toe niet helemaal bij kon; alsof ik er afstand van had gedaan.

 

Over Anneke

Het is woensdagochtend en ik zit in een koffietentje in het Westerpark in Amsterdam. Er staat een latte met havermelk voor m’n neus, m’n laptop en me myself and I. Dit soort momentjes zijn tegenwoordig uitzonderlijk sinds ik in augustus 2019 mama ben geworden van een heerlijk mannetje, Manu Dewa. Het worden en zijn van mama, ik ervaar het als een magisch proces, lekker aards en ook behoorlijk spiritueel. Voor mij is het als een verdieping, een next step in mijn persoonlijke ontwikkeling. Iets waar ik vanaf mijn 21e jaar mijn focus op heb liggen, persoonlijke groei. 

Ik pluk nu de vruchten van jarenlang innerlijk werk doen, flying high on life. Ik ervaar regelmatig een natural high. En wanneer ik getriggerd of down ben heb ik de tools in handen om hiermee om te gaan en belemmerende overtuigingen te transformeren. Maar in de periode dat ik met veel passie en liefde 9 jaar lesgaf als leerkracht binnen het speciaal onderwijs stond ik minder in contact met mijn diepere gevoel, vrouwelijkheid en innerlijk weten.

Over Intuition for Life

Met Intuition for Life combineren we onze expertises, ervaring en persoonlijke superkrachten. Samen creëren we onze intuïtie trainingen. Daarin nemen we alles mee wat we in de loop der tijd hebben geleerd, ervaren en toegepast. En specifiek ook een training die we samen hebben gevolgd, die speciaal gericht is op het leren waarnemen voorbij de fysieke zintuigen.

We zijn allebei toegewijd aan leven op een intuïtieve manier. Dit betekent voor ons leven vertrouwend op onze intuïtie en elke dag ontdekkend wat er nog meer mogelijk is. Open en ontvankelijk zijn, bewust zijn van synchroniciteit en bereid zijn om naar ervaringen te kijken met nieuwsgierigheid en openheid om te leren en te groeien.

Het is natuurlijk het allerfijnste wanneer je hier vroeg in je leven al mee begint. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat deze onderwerpen aan kinderen worden aangereikt. En om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, meer dan die wij zelf kunnen lesgeven, hebben we een teacher training ontwikkeld. 

Maar op elke leeftijd kun je starten met meer intuïtief te leven. Voor volwassenen kan intuïtie training life changing zijn omdat je weer in contact komt met een dieper deel van jezelf. Zo is dat bij onszelf gegaan en dat gunnen wij iedereen!

Wij worden er allebei heel blij van om jou te ondersteunen in jouw proces en je te inspireren om te vertrouwen op je eigen kracht en innerlijke wijsheid. Met je intuitie als kompas kan jij keuzes maken die het beste bij je passen. Zo leer je jouw unieke kwaliteiten kennen en word je geleid op het pad van jouw leven.