Menu

Hallo wij zijn
Alissa en Anneke,

Wij nemen jullie graag mee op avontuur van intuïtief leven

Intuition is a way of life

Het verhaal van Alissa

Ik begon mijn carrière in 2002 als jurist en ik werkte 15 jaar lang voor grote organisaties. Een  mooi leven had ik opgebouwd: een universitaire studie afgerond, een serieuze baan, getrouwd, een gezin met twee prachtige kinderen, een huis met hypotheek… alles voor elkaar zou je zeggen : ) Maar diep van binnen voelde ik wel al ‘er is meer’. Als dat er nog iets anders te ontdekken viel: een andere laag, een diepere betekenis, als een vage herinnering. Iets waarvan ik wist dat het er was maar wat tot dan toe weinig aandacht had gekregen: alsof ik er afstand van had gedaan… 

Toen ik in 2011 begon met een mindfulness training, mijn jongste dochter was toen een half jaar, vond ik direct de herkenning. Ik maakte contact met die diepere laag. Ik herinner me dat ik tegen de trainer zei:”Ik ben zó blij dat ik dit gevonden heb, ergens wist ik altijd al dat het er was!”. Het was ook meteen een gevoel van passie: voor wat er werkelijk mogelijk is.

Het verhaal van Anneke

Het is woensdagochtend en ik zit in een koffietentje in het Westerpark in Amsterdam. Er staat een latte met havermelk voor m’n neus, m’n laptop en me myself and I. Dit soort momentjes zijn tegenwoordig uitzonderlijk sinds ik in augustus 2019 mama ben geworden van een heerlijk mannetje, Manu Dewa. Het worden en zijn van mama, ik ervaar het als een magisch proces, lekker aards en ook behoorlijk spiritueel. Voor mij is het als een verdieping, een next step in mijn persoonlijke ontwikkeling. Iets waar ik vanaf mijn 21 jaar mijn focus op heb liggen, persoonlijke groei. 

Ik pluk nu de vruchten van jarenlang innerlijk werk doen, flying high on life. Ik ervaar regelmatig een natural high. En wanneer ik getriggerd of down ben heb ik de tools in handen om hiermee om te gaan en belemmerende overtuigingen te transformeren. Maar in de periode dat ik met veel passie en liefde 9 jaar lesgaf als leerkracht binnen het speciaal onderwijs stond ik minder in contact met mijn diepere gevoel, vrouwelijkheid en innerlijk weten.

Met Intuition for Life combineren we onze expertises, ervaring en persoonlijke superkrachten. Samen creëren we onze intuïtie trainingen. Daarin nemen we alles mee wat we in de loop der tijd hebben geleerd, ervaren en toegepast. En specifiek ook een training die we samen hebben gevolgd, die speciaal gericht is op het leren waarnemen voorbij de fysieke zintuigen.

Over Intuition for Life

We zijn allebei toegewijd aan leven op een intuïtieve manier. Dit betekent voor ons leven vertrouwend op onze intuïtie en elke dag ontdekkend wat er nog meer mogelijk is. Open en ontvankelijk zijn, bewust zijn van synchroniciteit en bereid zijn om naar ervaringen te kijken met nieuwsgierigheid en openheid om te leren en te groeien.

We worden er allebei heel blij van om jou te ondersteunen in jouw proces en je te inspireren om te vertrouwen op je eigen kracht en innerlijke wijsheid. Met je intuïtie als kompas keuzes te maken die het beste bij jou passen. Zo leer je jouw ware potentie kennen en wordt je geleid op het pad van je mooiste leven leven.

Het is natuurlijk het allerfijnste wanneer je hier vroeg in je leven al mee begint. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat deze onderwerpen aan kinderen worden aangereikt. En om zoveel mogelijk kinderen op de wereld te bereiken, meer dan die wij zelf kunnen lesgeven, hebben we een teacher training ontwikkeld. Zodat meer en meer mensen dit kunnen doorgeven en kinderen hierin kunnen ondersteunen. Maar op elke leeftijd kun je (starten met meer) intuïtief leven. Voor volwassenen kan intuïtie training life changing zijn omdat je weer in contact komt met een dieper deel van jezelf. Zo is dat bij onszelf gegaan en dat gunnen wij iedereen!

Wij geloven dat de wereld een stukje mooier wordt wanneer wij mensen meer de verbinding met ons hart ervaren en leven vanuit vertrouwen. Als we keuzes maken vanuit het hart en onze unieke talenten inzetten dragen we bij aan een liefdevolle wereld. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer rust, vrede, harmonie en vreugde dit brengt in de wereld.

Welcome to the magical growth zone