Menu

Wil jij ook dat jouw kind kan vertrouwen op zijn of haar intuïtie?

Gun jij het je kind om…

 • dicht bij zichzelf te staan?
 • te leren eigen keuzes te maken die behulpzaam zijn?
 • vanuit een stevige basis voluit en met plezier te kunnen leven?
 • op een speelse manier spiritualiteit in het leven te krijgen?
 • de eigen unieke krachten te leren ontdekken?

 

Laat jouw kind dan kennismaken met onze Superkrachten Training!

Je kind ontvangt tijdens deze training nieuwe tools die helpen nog meer op zichzelf te vertrouwen. Jouw kind gaat namelijk zijn of haar superkrachten ontdekken. Met de training zal je kind vaardigheden ontdekken waarvan het nog niet wist dat het deze heeft. Dit kan zijn zien zonder de ogen te gebruiken, maar ook andere manieren om informatie te ontvangen voorbij de fysieke zintuigen. Zoals bijvoorbeeld kleuren voelen of weten wat er op een dobbelsteen staat terwijl die uit het zicht is. Je kind leert zichzelf op deze manier beter kennen, en gaat herkennen hoe hij of zij informatie kan ontvangen en onderscheiden. 

Op deze manier oefent je kind zijn of haar capaciteiten die hem of haar helpen en ondersteunen bij het maken van keuzes die echt bij hem of haar passen en die bijdragen aan het welzijn. Door dit vaker toe te passen ontstaat er vertrouwen op de eigen waarneming, wat ook bijdraagt aan de moed om er naar te handelen. 

De voordelen hiervan zijn van onschatbare waarde voor de rest van zijn of haar leven!

Waarom Superkrachten Training?

Alhoewel het natuurlijk super cool is om geblinddoekt te kunnen voetballen, gaat het hier om meer dan dat. Want tijdens het proces van het ontwikkelen van deze vaardigheden gebeurt er intern ook van alles. Er vindt ontwikkeling plaats op verschillende lagen. 

We vertellen je hier graag meer over:

De combinatie van oefeningen in deze training stimuleert de ontwikkeling van het hele brein en de samenwerking tussen beide hersenhelften. Dat maakt dat het vermogen om informatie te ontvangen, te verwerken en om nieuwe dingen te leren worden gestimuleerd. Een effect van de hele brein werking is ook dat de energie meer gecentreerd raakt, waardoor het concentratievermogen wordt gestimuleerd. En de kinderen op een gerichte manier vragen kunnen stellen aan hun intuïtie en op hun vraag afgestemde informatie kunnen ontvangen.

En er is nog een extra nuttige bijkomstigheid. Als mens krijgen we van jongs af aan veel informatie op ons af. Wanneer kinderen op een jonge leeftijd leeftijd leren dat ze in zichzelf kunnen checken of dit ook hun waarheid is, het dus lukt om dit te filteren, kunnen ze inschatten of ze deze informatie willen aannemen of deze nader willen onderzoeken. Dan draagt dit bij aan het vermogen om kritisch te onderscheiden en in helderheid te blijven. Bovendien stimuleert dit flexibiliteit in het denken omdat eenmaal gevormde denkbeelden kunnen worden aangepast wanneer nieuwe informatie daar aanleiding toe geeft.

Door de afstemming tussen beide hersenhelften wordt ook het onbevangen waarnemen actiever. Omdat kinderen in alle ontspanning zich mogen verwonderen, mogen spelen en verbeelden, zorgt deze training voor het openen van de creativiteit en het oplossingsgericht vermogen. Zo blijft het denken in mogelijkheden behouden. Dit versterkt het vertrouwen van de kinderen in hun eigen creatiekracht en het zelf kunnen vormgeven van het leven dat bij ze past. 

Doordat de linker– en de rechterhersenhelft van de kinderen tijdens de training meer met elkaar in verbinding komen, ontstaat er meer afstemming en harmonie tussen het denken en het voelen. Dit helpt en ondersteunt ze bij het maken van keuzes die echt bij ze passen en die bijdragen aan hun welzijn. Waarbij ze minder vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf en onafhankelijker zijn van wat anderen er eventueel van vinden.

Doordat kinderen leren hoe zij informatie ontvangen die behulpzaam voor hen is, kunnen ze ervaren dat ze kunnen vertrouwen op hun eigen wijsheid. En zo wordt ook hun zelfvertrouwen vergroot. Met dit vertrouwen in zichzelf zullen zij makkelijker hun eigen pad blijven bewandelen navigerend vanuit hun innerlijk kompas.

Als er meer balans ontstaat in de hersenen heeft dat ook effect op sociaal-emotionele vaardigheden, wat bijvoorbeeld te merken is aan toenemende samenwerking. Een brein in balans zorgt voor coherente energie en emotionele stabiliteit. Gevoelens van empathie en compassie worden gestimuleerd en dragen bij aan het ervaren van meer verbinding en heelheid. Wanneer mensen coherentie en verbinding ervaren stralen ze dat met hun energie ook uit. Dit heeft positieve invloed op de mensen in hun omgeving en op wat ze aantrekken. 

Het opent de weg naar een gelukkig leven vanuit vertrouwen.

Wat deze training je kind brengt

 • een boost voor het zelfvertrouwen
 • stimuleert de creativiteit
 • sterkere focus
 • vertrouwen op de eigen waarneming
 • enthousiasme in het leren en ontdekken
 • emotionele balans
 • gevoel van verbinding met zichzelf en anderen

Kinderen ontvangen tijdens deze training nieuwe tools die helpen om nog meer op zichzelf te gaan vertrouwen. Ze gaan namelijk hun superkrachten ontdekken. Met de training zullen kinderen vaardigheden ontdekken waarvan ze nog niet wisten dat ze deze hadden. Dit kan zijn helder zien, maar ook andere manieren om informatie te ontvangen voorbij de fysieke zintuigen, zoals helder weten, voelen, horen, ruiken en proeven. 

Ook worden ze zich meer bewust van hun intuïtieve vaardigheden die ze al in hun dagelijks leven gebruiken. Zoals bijvoorbeeld iets ‘weten’ zonder dat je weet hoe je het weet. Of energie waarnemen waardoor je helder kunt onderscheiden hoe iets voor je voelt. Zodat je weet of iets wel of niet bij je past en of je iets wel of niet wilt. Tijdens deze training zullen de kinderen gaan opmerken waar ze hun intuïtie al inzetten en zullen ze hun vaardigheden verder gaan ontwikkelen en uitbreiden. 

Kinderen zijn van nature nog heel dichtbij hun intuïtie. Met deze training willen wij ze begeleiden in het behouden van die connectie, zodat ze daar de rest van hun leven profijt van blijven hebben. 

Seeing is believing - Believing is seeing

Over intuition for life

Het is onze missie om kinderen te helpen hun wortels en vleugels te ontdekken. Zodat ze stevig staan én vrij kunnen vliegen. We hebben beide diverse opleidingen gevolgd voor het lesgeven in yoga, mindfulness, meditatie en intuïtie. De tools en oefeningen die we daar aangereikt kregen brachten ons meer vertrouwen, verbinding, helderheid, focus en flexibiliteit. Toen wij merkten wat een positief effect dit op ons leven had, dachten en vooral voelden we hetzelfde: “Wat als we deze vaardigheden en tools al in de basisschooltijd geleerd zouden hebben?!” Dan had ons leven er al eerder veel fijner en mooier uitgezien! Dit omdat wij dan gemakkelijker door ons leven heen genavigeerd zouden hebben. Met vertrouwen op onszelf en onze eigen waarneming. Nu zien wij het verband tussen dat vertrouwen, onze missie en onze potentie leven. 

Dit willen we aan onze eigen kinderen meegeven en gunnen we alle kinderen. Wij geloven dat de kinderen van nu, wanneer ze hun intuïtieve gaven ontdekken, makkelijker contact houden met hun essentie en hun vleugels kunnen uitslaan.

Beiden zijn wij  in onze eigen praktijk  kinderyoga en kindermindfulness coach en zien we wat dat kinderen kan brengen. Wij voelen: “er is meer wat wij kinderen in deze tijd kunnen meegeven”.

In onze praktijken werken wij naast met kinderen ook veel met volwassenen. Coaching op persoonlijke ontwikkeling, waarbij we gebruikmaken van transformatie technieken, bewustzijnsverruimende methoden, healing methoden zoals; yoga, meditatie, Psych-K, Theta Healing, lichaamsbewustzijn, (energetische)massage, reiki, authentic relating, EFT (tapping).

Alles wat wij doen loopt synchroon met onze eigen ontwikkeling in ons bewustzijn. We practice what we preach en leven wat we geven. We hebben de inhoud van onze beide goed gevulde rugzakken met ervaring en kennis bij elkaar gebracht om samen een nieuwe training voor kinderen te ontwikkelen.

Een van de elementen daarvoor is een opleiding die wij samen hebben gevolgd. Deze gaat specifiek over kinderen begeleiden bij het ontdekken en activeren van hun buitenzintuiglijke waarnemingen en werken met het kwantumveld: dat deel van onze ware potentie dat we doorgaans nog weinig gebruiken en waar nog zoveel te ontdekken valt. En waar kinderen ons zo goed de weg kunnen wijzen. Vanuit hier hebben we op basis van een combinatie van al deze elementen in 2019 een eigen methode ontwikkeld die wij sindsdien geven onder de naam Intuition for Life.

Wat ouders over de Superkrachten Training zeggen

Praktische informatie over de training

 • De training bestaat uit 4 dagen, elke dag duurt de training 2 uur
 • Voorafgaand aan de training hebben we contact met jou en stemmen we af wat er voor jouw kind belangrijk is
 • Na afloop van elke trainingsdag is er ruimte voor nabespreken
 • Tijdens het laatste gedeelte van de 4e dag van de training zijn de ouders welkom om mee te komen kijken
 • Aan het einde van de training krijgen alle kinderen hun eigen gepersonaliseerde masker in een etui mee naar huis

De Superkrachten Training is een 4-daagse basis-training waarbij het vermogen om voorbij de fysieke zintuigen waar te nemen wordt geactiveerd. 

De dagen beginnen met een kringgesprek, oefeningen om te aarden, kinderyoga, body & brain gym en intuïtie spelletjes. Vervolgens krijgen de kinderen een deel van de tijd een lichtdicht masker op. Aan het begin is het zicht daarmee volledig afgesloten en op den duur wordt het slapende vermogen om te zien zonder de ogen te gebruiken geleidelijk aan wakker. Wanneer kinderen beginnen te zien met dit heldere zicht kunnen zij geblinddoekt gaan oefenen met kleuren onderscheiden en vervolgens ook spelletjes doen; lezen, puzzelen en tekenen.  

Naast het zien met het masker op oefenen de kinderen ook met andere manieren van waarnemen. Zoals bijvoorbeeld kleuren voelen (of ruiken, of horen…), weten wat er op een dobbelsteen staat zonder dat ze deze zien, of zien wat er op speelkaarten staat terwijl deze omgedraaid liggen. 

Deze 4-daagse training is een activatie. Na de training is het belangrijk om het oefenen voort te zetten. Zodat de kinderen deze nieuwe manier van leven integreren en de vaardigheden onderhouden, verder verdiepen en uitbreiden. Hiervoor ontvangen jullie na de training  een audio, filmpjes en een pdf met tips en oefeningen om thuis te blijven oefenen.

Data, locatie & prijs

De training is deze ronde voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Voor groepen met jongere kinderen en voor tieners zullen we binnenkort nieuwe data plannen. 

De totaalprijs van de training is €357,- (incl btw) per kind

Voor kinderen uit hetzelfde gezin geldt een korting van 20% voor het tweede kind (en het derde en het vierde kind)

Bij de prijs inbegrepen zit het mindfold masker en een mooie etui.

Past deze training bij wat jij jouw kind zou willen geven? Kies dan snel een datum en schrijf je in!

Zou je met ons willen sparren over deelname aan de training?

Vul hieronder je gegevens in en wij mailen je voor een belafspraak! 

Tijdens deze belafspraak leer je ons beter kennen en kan je al je vragen over de Superkrachten Training aan ons stellen.

Testimonials

Sara Lagrotteria
Sara LagrotteriaMoeder van Beatrice en Margherita
Lees verder
"Super aanrader! Mijn dochters hebben deze training gedaan en het is waar dat het de kinderen iets magisch geeft: het vermogen om je essentie waar te nemen, de mogelijkheid om je eigen waarde te herkennen, en de kans om je superpowers te trainen. En dit alles... spelenderwijs!"
Francesca d’Alessandro
Francesca d’AlessandroMoeder van Tea
Lees verder
"Geweldige ervaring, boven alle verwachtingen. Mijn dochter werd met wijsheid en zorgzaamheid begeleid in de mogelijkheid om contact te maken met haar intuïtie en zowel het innerlijke als het uiterlijke zien. Ik denk dat het heel belangrijk is dat kinderen (die nog heel sterk verbonden zijn met hun intuïtie) zich bewust worden van dit vermogen, zodat ze het niet vergeten en het kunnen gebruiken ook als ze volwassen zijn. Mijn dochter heeft er ook veel baat bij gehad voor haar schoolwerk. Als ze een onderwerp niet interessant vindt, dan gebruiken we de tools even, en daarna heeft ze dan een heel andere kijk op wat er voor haar ligt (inclusief de schoolvakken)."
Mireille Advokaat
Mireille Advokaatmoeder van time, Kiki en Bowi
Lees verder
"Ik heb mijn kinderen opgegeven voor de Superkrachten Training omdat ik graag wil dat mijn kinderen naast wat ze op school leren ook kennis en ervaring meekrijgen op het gebied van gevoel en zelfvertrouwen. Dus bijvoorbeeld: hoe leer je nou naar je eigen gevoel luisteren, naar je eigen stem, je hart. Wat ik heel fijn vind aan deze training is dat het een speelse manier is voor de kinderen om zelf te ontdekken wat het voor hen is; wat hun eigen superkracht is, en hoe die werkt. Ik merkte aan mijn kinderen dat ze met plezier naar de training gingen; ze hadden er steeds heel veel zin in."
Ype
YpeDeelnemer Superkrachten Training
Lees verder
"Dank jullie wel voor de bijzondere lessen die jullie me leerden en voor de 'superpower' die me dat gaf!"

Training op maat?

Zou jij het leuk vinden om onze intuïtie training voor kinderen naar jouw woonplaats te halen? Dat kan! Lees hier over de verschillende opties om een training op locatie te organiseren.